Põltsamaa veinikelder ja restoran Oberpahlen

Põltsamaa veinikelder ja restoran Oberpahlen

Avatud:

E-T ettetellmisel
K-N kl 12-19
R-L kl 12-21
P kl 10-18

Võta ühendust:
(+372) 5567 5277
info@oberpahlen.ee

Päevapakkumised Facebookis!


Põltsamaa restoran Oberpahlen – Vein & Roog pakub külastajatele meeldejäävaid toidu- ja veinielamusi. Restoranist leiab enam kui 20 Eesti veinimaja esindusliku tootevaliku, mille seast omakorda oma lemmiku iga veinigurmaan. Veinide degusteerimise kõrvale on võimalik tellida ka kohalikul toidupärandil põhinev menüü ja kogeda, kuidas maitsevad balti-saksa aadlike vanadest retseptikogudest inspireeritud road.

PAKETID GRUPPIDELE

Alates 6 inimest, eelneva reserveeringuga vähemalt 1 nädal enne soovitud kuupäeva.
Kokkuleppel pakume degusteerimise- ja toidupakette ka cateringiteenusena.

Küsi lisainfot ja broneeri aeg: info@oberpahlen.ee, + 372 5567 5277
Tutvu ka Põltsamaa Lossi külastusteenustega: https://poltsamaaloss.ee/kulastamine/


PÕLTSAMAA VEINIDE DEGUSTEERIMISE PAKETT

Degusteerimise käigus tutvustatakse Põltsamaa veinitootmise 102-aastast ajalugu ja puuvilja- ja marjaveinide mitmekesist tootevalikut läbi aastakümnete.

3 veini 8 EUR, sobivate snäkkidega 13 EUR

Hind ühe inimese kohta


EESTI VEINIDE DEGUSTEERIMISE PAKETT

Tutvustatakse Eesti erinevates piirkondades kasvanud ning toodetud marja- ja viinamarjaveine (toodete valik kliendiga kokkuleppel)

3 veini 10 EUR, koos sobivate snäkkidega 15 EUR

5 veini 15 EUR, koos sobivate snäkkidega 20 EUR

Hind ühe inimese kohta


KARTULIRIIVIKOOGI JA ÕUNAVEINI PAKETT

Traditsioonilisel viisil valmistatud kartuliriivkook on paljude jaoks lapsepõlvenostalgia, mille kõrvale sobib hästi klassikaline Eestimaine õunavein.

12 EUR / inimene


PÕLTSAMAA MÕISAPROUA HENRIETTE VON WAHLI RETSEPTILEIUD

Degusteeritakse Põltsamaal elanud balti-saksa aadlike igapäevaseid roogasid. Pakett koosneb kolmest erinevast peakoka tõlgendusega roast, mis on inspireeritud Henriette von Wahli retseptivihikusse aastatel 1800-1810 talletatud retseptidest.

Menüü:
1. Ahvenapallid koos ahjukartuli, salati ja sobiva kastmega
2. Mooritud kana lillkapsaga
3. Õunakook

25 EUR / inimene

(Kõrvale sobivate eesti veinide valik 3*8cl – 14 EUR inimene)


PIIRKONNA VÄIKETOOTJATE SUUPISTEVALIK

Sisaldab Paju talu suitsusinki, Andrese talu veiselihast suitsuvorsti, Leivapuu käsitööleiba, Meemeistrite Juustumett, meie enda köögi värsket soolakurki ja ürdivõid.

12 EUR / inimene