Avatud:
E-T ettetellimisel
K-N kl 12-18
R-L kl 12-21
P kl 12-18
Võta ühendust:
(+372) 5567 5277
info@oberpahlen.ee
Põltsamaa restoran Oberpahlen – Vein & Roog pakub külastajatele meeldejäävaid toidu- ja veinielamusi. Restoranist leiab enam kui 20 Eesti veinimaja esindusliku tootevaliku, mille seast omakorda oma lemmiku iga veinigurmaan. Veinide degusteerimise kõrvale on võimalik tellida ka kohalikul toidupärandil põhinev menüü ja kogeda, kuidas maitsevad balti-saksa aadlike vanadest retseptikogudest inspireeritud road.
PAKETID GRUPPIDELE
Alates 6 inimest, eelneva reserveeringuga vähemalt 1 nädal enne soovitud kuupäeva.
Kokkuleppel pakume degusteerimise- ja toidupakette ka cateringiteenusena.
Küsi lisainfot ja broneeri aeg: info@oberpahlen.ee, + 372 5567 5277
Tutvu ka Põltsamaa Lossi külastusteenustega: https://poltsamaaloss.ee/kulastamine/
PÕLTSAMAA VEINIDE DEGUSTEERIMISE PAKETT
Degusteerimise käigus tutvustatakse Põltsamaa veinitootmise 102-aastast ajalugu ja puuvilja- ja marjaveinide mitmekesist tootevalikut läbi aastakümnete.
3 veini 8 EUR, sobivate snäkkidega 13 EUR
Hind ühe inimese kohta
EESTI VEINIDE DEGUSTEERIMISE PAKETT
Tutvustatakse Eesti erinevates piirkondades kasvanud ning toodetud marja- ja viinamarjaveine (toodete valik kliendiga kokkuleppel)
3 veini 10 EUR, koos sobivate snäkkidega 15 EUR
5 veini 15 EUR, koos sobivate snäkkidega 20 EUR
Hind ühe inimese kohta
KARTULIRIIVIKOOGI JA ÕUNAVEINI PAKETT
Traditsioonilisel viisil valmistatud kartuliriivkook on paljude jaoks lapsepõlvenostalgia, mille kõrvale sobib hästi klassikaline Eestimaine õunavein.
12 EUR / inimene
PÕLTSAMAA MÕISAPROUA HENRIETTE VON WAHLI RETSEPTILEIUD
Degusteeritakse Põltsamaal elanud balti-saksa aadlike igapäevaseid roogasid. Pakett koosneb kolmest erinevast peakoka tõlgendusega roast, mis on inspireeritud Henriette von Wahli retseptivihikusse aastatel 1800-1810 talletatud retseptidest.
Menüü:
1. Ahvenapallid koos ahjukartuli, salati ja sobiva kastmega
2. Mooritud kana lillkapsaga
3. Õunakook
25 EUR / inimene
(Kõrvale sobivate eesti veinide valik 3*8cl – 14 EUR inimene)
PIIRKONNA VÄIKETOOTJATE SUUPISTEVALIK
Sisaldab Paju talu suitsusinki, Andrese talu veiselihast suitsuvorsti, Leivapuu käsitööleiba, Meemeistrite Juustumett, meie enda köögi värsket soolakurki ja ürdivõid.
12 EUR / inimene
Küsi eraldi pakkumist gruppide toitlustamisele, olgu selleks sünnipäev, seminar või jõulusündmus!