Uued maitsed, uued kombed – muutused eestlaste toidukultuuris 1920.-30. a

Uued maitsed, uued kombed – muutused eestlaste toidukultuuris 1920.-30. a

Ootame kõiki toidukultuuri huvilisi reedel, 5. mail kl 16 Põltsamaa Lossi rokokoosaali!

Toiduteemalises loengus räägib Eesti Rahva Muuseumi vanemteadur Anu Kannike toidulaua ja toitumisharjumuste muutumisest 1920.-1930. aastatel. Kuidas mõjutas kulinaariat jõukuse kasv, uued arusaamad tervest ja ilusast kehast ning mil moel sekkus toitumisse riik? Mida pakuti kohvikutes ja restoranides, mida aga kellaviieteel või ballil?

Tule kuulama! Osaluspanus 2 eurot.

Põltsamaa loss
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.